Bacówka Radawa & Spa, Radawa
Żółty przewodnim kolorem naszej kuchni

Aktualności

Data
przyjazdu
Data
wyjazdu
+48 530 530 511

Żółty przewodnim kolorem naszej kuchni

04 grudnia 2019

Restauracja Ferula po raz drugi z rzędu pojawiła się na kartach Gault&Millau Polska! Publikacja powszechnie znana jako Żółty Przewodnik to renomowane na całym świecie wydawnictwo zawierające recenzje najlepszych restauracji w danym kraju.

- To wyróżnienie bardzo nas cieszy! Autorzy przewodnika docenili przede wszystkim nowatorski styl naszej restauracji, ciekawe interpretacje tradycyjnych przepisów oraz cieszącą oko estetykę serwowanych dań. To najlepsze cechy charakteryzujące naszą kuchnię – mówi Rafał Jułga, dyrektor Hotelu Bacówka Radawa & SPA****, w której mieści się restauracja Ferula. – Już drugi raz z rzędu znaleźliśmy się w Gault&Millau Polska, nie zamierzamy jednak spoczywać na laurach i z każdym dniem chcemy prezentować coraz wyższy poziom.

Gault&Millau to renomowany przewodnik po restauracjach wydawany na świecie od 1969 roku. W Polsce publikacja doczekała się już VI edycji, w której opisano 540 restauracji. Swoją powszechnie znaną nazwę – Żółty Przewodnik – wzięło od koloru okładki. W nawiązaniu do tej estetyki oraz 50-lecia Gault&Millau przygotowaliśmy hotelową restaurację Ferula tak, aby główną rolę odegrała właśnie ta barwa. Efekt można podziwiać na poniższych zdjęciach!

Ferula to ciesząca się uznaniem gości i krytyków kulinarnych restauracja Hotelu Bacówka Radawa & SPA****. Lokal już drugi rok z rzędu został doceniony w Gault&Millau oraz Poland 100 Best Restaurants. Cechami charakterystycznymi restauracji jest wykorzystywanie produktów ekologicznych od regionalnych dostawców oraz otwartość na całe rodziny z dziećmi. Prorodzinność Feruli przejawia się nie tylko w łatwym dostępie do fotelików do karmienia oraz obecnością małego placu zabaw, który umila najmłodszym czas oczekiwania na posiłek, ale również w postaci specjalnego menu dla dzieci w kształcie tabletu.

Zobacz na mapie

Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania oraz możliwość zmian ustawień plików cookies znajdują się w Polityce prywatności.
Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez PREIS Paweł Preisner, Kwiatkowskiego 38/44, 35-311, Rzeszów Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań i mierzenia ich skuteczności). Zmiany ustawień plików cookies możesz dokonać w ustawieniach.

Zarządzaj ustawieniami dotyczącymi prywatności
Pliki cookies niezbędne do funkcjonowania strony

Pliki cookies niezbędne do działania usług dostępnych na stronie internetowej, umożliwiające przeglądanie ofert, dokonywanie rezerwacji, wspierające mechanizmy bezpieczeństwa m.in: uwierzytelnianie użytkowników i wykrywanie nadużyć.

Pliki cookies analityczne

Pliki cookies umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania przez użytkownika ze strony internetowej w celu optymalizacji jej funkcjonowania, oraz dostosowania do oczekiwań użytkownika,

Pliki cookies marketingowe

Pliki cookies umożliwiające wyświetlanie użytkownikowi treści marketingowych dostosowanych do jego preferencji, oraz kierowanie do niego powiadomień o ofertach marketingowych odpowiadających jego zainteresowaniom, obejmujących informacje dotyczące produktów i usług administratora strony i podmiotów trzecich.

Twoje preferencje nie zostały jeszcze zapisane